Uppgifter

Terminens första två dagar avklarade och skräcken har redan vaknat. Igår var vi på zoo för att rita djur (intressant och roligt, men kallt). Idag hade jag mina två första föreläsningar för terminen. Två föreläsningar för två nya kurser. Detta är inte så hemskt, men det finns en mörk sida. Vi har redan fått reda på vad våra inlämningsuppgifter kommer att vara och de verkar avancerade. Jag bävar inför dessa uppgifter, men längtar även. Det finns något betryggande med att ha ett projekt på gång. Denna gång hade jag även tänkt undvika misstaget att börja försent. Bättre klar förtidigt än försent…


En vecka av ingenting

Igår var jag duktig. Jag tog mig visserligen upp alldeles för sent, men promenerade när jag väl vaknat till huvudcampus (Kedleston Road) för att få studieförsäkran åt CSN påskriven. Jag såg även till att fylla i en ansökan om lån för nästa års skolavgift. Nu ska jag idag bara ta mig till en brevlåda och posta mina papper så har jag ingenting viktigt att göra förrän den 25:e då mina föreläsningar börjar. Jag har alltså över en vecka av absolut ingenting… Ett par dagar av ingenting hade varit skönt, men över en vecka? Jag kommer vara alldeles uttråkad innan skolan kommer igång.


Tillbaka igen

England… Så var jag tillbaka igen. Nytt år, snart ny termin. Det var underbart att se Sverige igen, att träffa vänner och familj, men det är även underbart att se Derby igen. Ännu har jag bara latat mig, umgåtts med kompisar och så. Jag har egentligen inte gjort någonting. Jag spenderade 7 timmar i London i väntan på tåget till Derby eftersom jag inte hade lust att betala dubbelt så mycket för en tågbiljett till ett tidigare tåg. Nu kanske inte 7 timmar i London låter så hemskt, men ensam var det inte särskilt roligt. Det hela slutade med att jag traskade runt utan mål i närheten av King’s Cross. När jag väl kom till Derby var jag lika produktiv. Det är väldigt skönt att lata sig. :)


RSS 2.0