3 intervjun

Min toalett läcker… Det droppar från röret på toalettens baksida, som tur är ska det bli fixat under helgen medan jag ändåska vara i Bristol. Jag och Ross ska åka till Bristolför att hälsa på hans familj oc vänner under helge, vi är tillbaka i Derby på måndag. På måndag får jag även veta hur det gick för mig under dagens intervju med GameStation. Jag har redan fått ett nej från McDonalds, känns inte bra. Är tydligen inte tillräckligt bra för McDonalds…


Kommentarer
Postat av: sara

Don't worry. Jag fick också nej av mcdonalds och egentligen är jag lite glad för det för var ändå inte så pigg på att jobba där då. Klarar mig nog i livet utan mcdonalds på cvt, även om mcdonalds är bättre än inget jobb. Hoppas GameStation kommer med bättre besked! Kan ju vara så att du omedvetet var mer genuint intresserad av GameStation än McD och att du därför gjorde ännu bättre intryck på GS under intervjun... Ha så kul i Bristol i helgen!

2010-08-20 @ 21:03:57
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Gertrud

Hoppas du får jobbet på Game Station - det borde vara ett intressant jobb för dig! Men, man kanske får söka många jobb i England också innan man får något - ta det med ro om du inte blir anställd på direkten.

2010-08-23 @ 15:32:09
Postat av: Ingela

Och idag är det efter helgen... Hör av dig och berätta om du fick jobbet. Jag håller med Sara - Mc Donalds är nog inte så kul.

2010-08-24 @ 12:08:50
Postat av: Jenny

Jag ville egentligen inte ha McDonaldsjobbet, men kändes ändå lite snopet.Har nästan fått GameStationjobbet, blev ombedd att nät jag harmitt schema komma in så att i an hitta tider som passar mig.

2010-08-25 @ 09:36:18
URL: http://lookingnorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0